ProgesterAll Prosteron creme
ProgesterAll
1 Reviews | Review toevoegen

ProgesterAll

EAN

 

€ 32,95
€ 29,50
Prijs per tube 56 gram

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De volgende informatie is voor algemeen gebruik en is niet bedoeld om aan te zetten tot zelfdiagnose of zelfhulp of om de plaats in te nemen van de hulp van uw arts of gezondheidsdeskundige.


ProgesterAll Progesteron creme


Dr. John R. Lee was de meest vooraanstaande onderzoeker op het gebied van vrouwelijke gezondheidsklachten die optreden vóór, tijdens en na de menopauze. Dr. Lee onderzocht en ontdekte hoe hij deze gezondheidsproblemen met gebruikmaking van natuurlijke ingrediënten kon aanpakken. Wij laten hier een natuurlijke, uitgebalanceerde crème zien, samengesteld uit de door dr. Lee aanbevolen ingrediënten, in de verhouding zoals hij deze specificeerde.

ProgesterAll™ is een parfumvrije crème die 20 milligram (mg) plantaardige, natuurlijke progesteron per ¼ theelepel crème bevat. Een uniek systeem, gebaseerd op liposomen, waarbij de ingrediënten verpakt zitten in een membraan, maakt snelle opname via de huid mogelijk. De ingrediënten worden zo in het onderliggende vetweefsel opgeslagen en vervolgens afgegeven aan de bloedstroom.


Bij de tube wordt een folder meegeleverd waar uitgebreide aanbevelingen van dr. Lee staan voor het gebruik van de crème.


De houdbaarheid van de crème is vanaf productiedatum in de USA 2 jaar. Dat betekent dat de tube een gemiddelde houdbaarheid heeft van ± 1 - 1,5 jaar zodra de tube wordt aangekocht door de gebruiker.

Heb je vragen t.a.v hormoonproblematiek, consulteer een gezondheidsdeskundige. Je kunt ook het uitgebreide boek van dr. Lee, de Menopauze, lezen voor de beantwoording van heel veel vragen.

De ingrediënten van ProgesterAll™
Gedeïoniseerd water, caprylline/caprine triglyceriden, sepigel, progesteron (20 mg per ¼ theelepel en 960 mg per tube van 56 gram), lecithine, alcohol, glycerine, simugel (een plantaardig verdikkingsmiddel), grapefruitzaadextract, natriumhydroxymethylglycinaat, citroenzuur, kaliumsorbaat, tocoferylacetaat.

Bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen.
Waarschuwing: Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet blootstellen aan overmatige hitte.


ProgesterAll kunt u hier kopen !

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Marrie - 09-06-2020 16:13

Ongelofelijk. Van vriendinnen hoorde ik succesverhalen over de crème bij klachten die ik ook had. Ik had alleen nooit bedacht dat ze hormoon gerelateerd waren. Kon hele dagen huilen (zonder specifieke reden), dus gaf de crème het voordeel van de twijfel. Een dag of 2 voelde ik me al stukken beter. Geen huildagen meer en een duidelijk betere stemming.
Heel positief.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie: https://www.groenlijf.nl/Cookies-AVG