Vogel Hoestspray nr.1 droge hoest
Vogel Hoestspray nr.1 droge hoest
0 Reviews | Review toevoegen

hoest? even sprayen!

EAN

8711596583045  

€ 8,99
Prijs per 30ml

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag


Vogel Hoestspray nr.1 droge hoest


Een droge ofwel kriebelhoest is het gevolg van prikkeling of irritatie van de (ontstoken) keel en bovenste luchtwegen, bijvoorbeeld door rook, airconditioning, slecht geventileerde ruimtes of droge lucht. Bij droge hoest is geen slijmvorming. Er ontstaat een kriebel die we door kuchen proberen kwijt te raken. Niet alleen hinderlijk, maar ook pijnlijk en vermoeiend. A.Vogel Hoestspray legt een beschermend filmlaagje in de keel. Dit werkt hoeststillend en verzachtend.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

  • Beschermt de slijmvliezen tegen (verdere) irritatie
  • Vermindert de hoestprikkel
  • Helpt snel en effectief
  • Overal makkelijk te gebruiken
  • Geeft geen gewenning, maakt niet suf

Rochelhoest of kriebelkuch? Even sprayen!

Welke hoest u ook heeft, u wilt maar één ding: de hoest snel en makkelijk stoppen. Gelukkig zijn daar nu twee handige A.Vogel hoestsprays voor. Eén voor de kriebelhoest en één voor de vastzittende hoest. Twee verschillende sprays, maar even effectief. Praktisch voor onderweg, op uw werk of op het nachtkastje. Maar welke moet u nou hebben…?

Vastzittende hoest

Zit de hoest vast? Dan ‘rochelen’ we soms de hele dag door. Allemaal het gevolg van te veel en te dik slijm in de luchtwegen, dat zich maar moeilijk laat ophoesten.  En dus hoesten we door. Tot we er moe van worden.. De vastzittende hoest wordt ook wel ‘natte’ of ‘productieve’ hoest genoemd en komt vaak voor bij een verkoudheid. De verkoudheid gaat altijd na een paar dagen over, maar met die vervelende hoest hoeft u natuurlijk niet dagen door te lopen!

Kriebel- of droge hoest

Valt u net bijna in slaap, barst u ineens uit in een hoestbui door een vervelende prikkel in de keel. Man wakker. Kinderen wakker. Iedereen wakker. Ook fijn als u net  in de stiltecoupé van de trein bent gaan zitten... Typisch de droge hoest. Hoe meer u hoest, hoe erger de kriebel wordt. Oplossing: neem de hoestprikkel weg door de slijmvliezen te beschermen tegen (verdere) irritatie. Gebruik hiervoor de nieuwe A.Vogel hoestspray droge hoest en kriebelhoest, zodat de keel niet verder geïrriteerd raakt.

Top 5 hoestverschijnselen

Hebben we ‘de hoest’? Dan worden we daar vaak meerdere malen per dag, op verschillende en onverwachte momenten mee geconfronteerd. Met verschillende ‘bijverschijnselen’:

  1. Geïrriteerde keel en luchtwegen (53%)
  2. Slecht slapen (52%)
  3. Keelpijn (48%)
  4. Vermoeidheid (39%)
  5. Hoofdpijn (35%)
Bijsluiter : zie bijlagen

Dosering en gebruik

6x daags driemaal sprayen. Naar behoefte over de dag verspreiden. Zowel voor volwassenen als voor kinderen vanaf 4 jaar. Gebruik door kinderen onder toezicht van volwassenen.
Kinderen van 4 tot 12 jaar: 6x daags tweemaal sprayen.
* Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Hoestspray uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie: https://www.groenlijf.nl/Cookies-AVG