DARF Puppy
DARF Puppy
0 Reviews | Review toevoegen

vers vlees voor je puppy

EAN

 

€ 19,95
Prijs per doos 19 worstjes van circa 245gram

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

DARF Puppy


DARF Puppy is het lekkerste vers vlees voor je puppy. Een mix van kip, rund, lam en geit. Wij adviseren om puppy's de puppy varianten vers vlees of brokken te geven omdat deze een andere, juiste, verhouding calcium-phosphor bevatten. Dit is belangrijk voor een evenwichtige groei.DARF Puppy is speciale puppyvoeding. Ook hier zitten 19 worsten van circa 245gr. in de doos. Het is per hond verschillend wanneer je het beste over kunt stappen naar de volwassen versie. Lees hierover meer in onze blog ‘Van puppyvoeding naar volwassenvoeding’. 

100% kvv puppyvoeding

DARF Puppy compleet is een complete gezonde voeding op basis van vers vlees, organen en gemalen bot. We gebruiken gemalen botten omdat ze een rijke bron zijn aan calcium. Daarnaast is het product vrij van granen, conserveermiddelen en ongewenste antibiotica. 

Biologisch vlees EKO keurmerk

Samenstelling:


– 50% Kip: bot, vlees, hart
– 25% Rund: vlees, hart, lever
– 10% Lam: vlees, bot, lever
– 10% Geit: vlees, hart
- 5% Vis

Analyse:

 • Vocht: 62,3%
 • Ruw eiwit: 17,7%
 • Ruw vet: 14.8%
 • Vezels: 2.0%
 • Ruw as: 1,7%
 • Calcium: 0.76%
 • Fosfor: 0.44%

 

DARF:

 • Eigen slagerij
 • Alleen natuurlijke ingrediënten
 • Geen chemische toevoegingen
 • Milieubewuste bezorging

Groenlijf Herkenbosch heeft een assortiment DARF op voorraad. Al het overige kunt u via deze website bestellen en afhalen te Groenlijf Herkenbosch. Voor levertijden en informatie over het actuele vaste assortiment, klik HIER .

LET OP: ENKEL AFHALEN, DIT PRODUCT KAN NIET WORDEN VERZONDEN

Wanneer je pup bijna een jaar is, betekent het niet alleen dat je hem extra mag verwennen met zijn eerste verjaardag, maar ook dat je moet overstappen naar voeding voor volwassen honden. Maar wanneer stap je over en hoe? Hét juiste moment van overstappen naar volwassen voer bestaat niet. Elke hond is namelijk anders en overstappen hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de grootte, het ras en de activiteit van je pup. Maar ook of hij/zij gecastreerd is. Zo worden kleine rassen eerder volwassen (rond de 10 maanden), terwijl hele grote rassen wel 12 tot 15 maanden nodig hebben.

Hoe stap je over?
Geef je pup even de tijd om te wennen aan het nieuwe voer. Mix bijvoorbeeld een week de puppyvoeding met de volwassenvoeding. Start met 80/20 en bouw in gelijke stappen (20%) af.

Overstapschema
Dag 1: 80% puppyvoeding met 20% volwassenvoeding
Dag 2: 60% puppyvoeding met 40% volwassenvoeding
Dag 3: 40% puppyvoeding met 60% volwassenvoeding
Dag 4: 20% puppyvoeding met 80% volwassenvoeding
Dag 5: 100% volwassenvoeding

Merk je dat je pup minder goed gaat eten, trek dan bijvoorbeeld twee of drie weken uit en start het mixen met kleinere hoeveelheden volwassenvoeding (10%). Of voer iets langer dan één dag met dezelfde percentages.

Let op: bovenstaand overstapschema geldt niet als je van brok naar vlees gaat. Hoe je dat doet lees je in deze blog.

Volwassen hondenvoeding
Als je hond van pupvoeding naar volwassenvoeding gaat is het belangrijk dat hij/zij direct gevarieerde voeding krijgt (volgens de BARF-methode). Zo zit er in onze natuurvoerpakketten een samenstelling van vleesblokken van kip, rund, lam en geit. Weeg je viervoeter even om achter het gewicht te komen. Daarmee bepaal je hoeveel gram vers vlees je grote vriend nodig heeft. Hoe je dat bepaalt, lees je in onze blog ‘Hoeveel vlees geef ik mijn hond?’

Tips:
– Houd de voortgang van je pup goed in de gaten door hem/haar eens in de zoveel tijd op de weegschaal te zetten.
– Stap op tijd over op volwassenvoeding om overgewicht te voorkomen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie: https://www.groenlijf.nl/Cookies-AVG