Witte Tijm van Amanprana
Amanprana Witte Tijm Portugees 60 gram
Sal Verde van Amanprana is rijk aan ijzer. Het bevat 12,4mg/100g. a.d.h. ijzer is 14mg!!
Sal Verde geeft gerechten een heerlijke smaak met minder zout. Ook te gebruiken bij aromatherapie. De witte tijm van Amanprana, Sal Verde Thymus mastichina, is afkomstig uit Portugal (Quinta dos Choupos).
Thymus mastichina, ook wel bekend als puur zout, heeft kleine ovale blaadjes met een sterk aroma en intense smaak. Het is een tijmsoort met een frisse en kruidige geur. Deze witte tijm groeit op steenachtige zandgronden, in struiken. Het koloniseert grenzen en dijken van wegen, verlaten landbouwvelden.
Hoe gebruik je witte tijm, Sal Verde?
De witte tijm van Amanprana, Sal Verde, gebruik je in de keuken ter vervanging van zout. Vooral in de Spaanse en Portugese keuken wordt witte tijm vaak gebruikt. Het geeft een frisse en kruidige geur aan je gerechten. Het intensiveert ook de smaak van je gerecht, waardoor zout aanzienlijk kan worden verminderd.
Sal Verde van Amanpran wordt in het dorpje Quinta dos Choupos,140 km ten oosten van Lissabon, op een kleine biologische boerderij geplant, geoogst en gedroogd.
Ingredienten:
100% Portugese witte tijm*
*=BIO
Nog geen beoordelingen
Heb je een vraag over dit product of wil je meer informatie?
Stel ons uw vraag
Amanprana Witte Tijm Portugees 60 gram
Sal Verde van Amanprana is rijk aan ijzer. Het bevat 12,4mg/100g. a.d.h. ijzer is 14mg!!
Sal Verde geeft gerechten een heerlijke smaak met minder zout. Ook te gebruiken bij aromatherapie. De witte tijm van Amanprana, Sal Verde Thymus mastichina, is afkomstig uit Portugal (Quinta dos Choupos).
Thymus mastichina, ook wel bekend als puur zout, heeft kleine ovale blaadjes met een sterk aroma en intense smaak. Het is een tijmsoort met een frisse en kruidige geur. Deze witte tijm groeit op steenachtige zandgronden, in struiken. Het koloniseert grenzen en dijken van wegen, verlaten landbouwvelden.
Hoe gebruik je witte tijm, Sal Verde?
De witte tijm van Amanprana, Sal Verde, gebruik je in de keuken ter vervanging van zout. Vooral in de Spaanse en Portugese keuken wordt witte tijm vaak gebruikt. Het geeft een frisse en kruidige geur aan je gerechten. Het intensiveert ook de smaak van je gerecht, waardoor zout aanzienlijk kan worden verminderd.
Sal Verde van Amanpran wordt in het dorpje Quinta dos Choupos,140 km ten oosten van Lissabon, op een kleine biologische boerderij geplant, geoogst en gedroogd.
Ingredienten:
100% Portugese witte tijm*
*=BIO
Nog geen beoordelingen