Biologische Ghee & Kokosolie
Kokosolie extra vierge & ghee gecombineerd
Heerlijke romige boter met lichte kokossmaak
Geschikt om mee te bakken en braden
Ghee wordt bereid volgens de traditionele Indiase methode waarbij boter wordt verhit totdat alle vocht verdampt en de melksuikers een vaste vorm krijgen. Hierdoor blijft er puur botervet over wat een stuk hoger te verhitten is zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen dan normale roomboter. Ghee heeft een verbrandingspunt van 250°C en is daarmee uiterst geschikt om in te bakken. Een ander groot voordeel aan Ghee is dat deze boter dus ook geen eiwitten meer bevat. Ideaal voor mensen die lactose intolerant zijn maar wel willen kunnen bakken in een product dat op roomboter lijkt. Deze Ghee is gemaakt van echte Hollandse boter van grasgevoerde, biologisch gehouden koeien. Ghee wordt veel gebruikt in de Indiase Ayurveda keuken voor met name frituren en braden. In tegenstelling tot de traditionele Ghee uit India is Mattisson Ghee heerlijk neutraal met een milde smaak.
Ghee verbetert de spijsvertering
Ghee zorgt ervoor dat goede stoffen beter in je lichaam worden opgenomen, en dat afvalstoffen goed worden afgevoerd. Ghee bevat de essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 in de goede verhouding én bevat de vitamines A, D, E en K.
Puur Ghee is ook beschikbaar is een 500 grams en 300 grams verpakking
Wat is kokosolie?
Kokosolie is een natuurproduct gemaakt van het vruchtvlees van de kokosnoot. Het vruchtvlees wordt eerst gedroogd en vervolgens wordt de olie er uitgeperst. Onze kokosolie extra vierge is koudgeperst, ongeraffineerd en verkregen van de eerste persing van de kokosnoot . Kokosolie bestaat voor meer dan 40% uit laurinezuur. Het wordt reeds eeuwenlang gebruikt in de Oosterse keuken voor het maken van overheerlijke gerechten. Kokosolie extra vierge is geschikt om mee te bakken, braden en frituren. Kokosolie bevat geen transvetzuren. Eventueel bezinksel is normaal.
Andere toepassingen
Onze kokosolie extra vierge is geschikt om in en uitwendig te gebruiken.
Kokosolie extra vierge is ook puur te verkrijgen.
Dit product is samengesteld uit Ghee, geklaarde boter, gemaakt van Europese Boter & Extra Virgin Kokosolie en is uiterst geschikt om in te bakken tot 177°C. Door de mix van beide vetten krijgt het een heerlijke romige kokosachtige smaak.
Gebruik en bewaren
Om in te bakken tot 177°C. Afgesloten en droog bewaren. Kan buiten de koelkast worden bewaard.
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
50% Botervet *, 50% kokosolie extra virgin
Nog geen beoordelingen
Heb je een vraag over dit product of wil je meer informatie?
Stel ons uw vraag
Kokosolie extra vierge & ghee gecombineerd
Heerlijke romige boter met lichte kokossmaak
Geschikt om mee te bakken en braden
Ghee wordt bereid volgens de traditionele Indiase methode waarbij boter wordt verhit totdat alle vocht verdampt en de melksuikers een vaste vorm krijgen. Hierdoor blijft er puur botervet over wat een stuk hoger te verhitten is zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen dan normale roomboter. Ghee heeft een verbrandingspunt van 250°C en is daarmee uiterst geschikt om in te bakken. Een ander groot voordeel aan Ghee is dat deze boter dus ook geen eiwitten meer bevat. Ideaal voor mensen die lactose intolerant zijn maar wel willen kunnen bakken in een product dat op roomboter lijkt. Deze Ghee is gemaakt van echte Hollandse boter van grasgevoerde, biologisch gehouden koeien. Ghee wordt veel gebruikt in de Indiase Ayurveda keuken voor met name frituren en braden. In tegenstelling tot de traditionele Ghee uit India is Mattisson Ghee heerlijk neutraal met een milde smaak.
Ghee verbetert de spijsvertering
Ghee zorgt ervoor dat goede stoffen beter in je lichaam worden opgenomen, en dat afvalstoffen goed worden afgevoerd. Ghee bevat de essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 in de goede verhouding én bevat de vitamines A, D, E en K.
Puur Ghee is ook beschikbaar is een 500 grams en 300 grams verpakking
Wat is kokosolie?
Kokosolie is een natuurproduct gemaakt van het vruchtvlees van de kokosnoot. Het vruchtvlees wordt eerst gedroogd en vervolgens wordt de olie er uitgeperst. Onze kokosolie extra vierge is koudgeperst, ongeraffineerd en verkregen van de eerste persing van de kokosnoot . Kokosolie bestaat voor meer dan 40% uit laurinezuur. Het wordt reeds eeuwenlang gebruikt in de Oosterse keuken voor het maken van overheerlijke gerechten. Kokosolie extra vierge is geschikt om mee te bakken, braden en frituren. Kokosolie bevat geen transvetzuren. Eventueel bezinksel is normaal.
Andere toepassingen
Onze kokosolie extra vierge is geschikt om in en uitwendig te gebruiken.
Kokosolie extra vierge is ook puur te verkrijgen.
Dit product is samengesteld uit Ghee, geklaarde boter, gemaakt van Europese Boter & Extra Virgin Kokosolie en is uiterst geschikt om in te bakken tot 177°C. Door de mix van beide vetten krijgt het een heerlijke romige kokosachtige smaak.
Gebruik en bewaren
Om in te bakken tot 177°C. Afgesloten en droog bewaren. Kan buiten de koelkast worden bewaard.
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
50% Botervet *, 50% kokosolie extra virgin
Nog geen beoordelingen