Nano Goud
Nano Goud 100ml met pipet - Health Factory
0 Reviews | Review toevoegen

Goudwater

EAN

 

€ 30,00
Prijs per 100ml

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Nano Goud Water


Een nieuwe generatie van mineralen

Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters goud. Gemaakt van
gezuiverd water met daarin 10ppm (deeltjes per miljoen) negatief geladen gouddeeltjes tussen de 0,14 en 4 nanometer groot. Deze nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte & ppm) zijn cruciaal voor een ideale opname van de nanoclusters goud.

Wij verpakken onze producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarood- en ultraviolet UVA doorlaat. Hierdoor is ons product langer houdbaar.

Samenstelling:

Gedestilleerd en gedemineraliseerd water met 10mg/l (10ppm) mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters goud (Aurum). Verkrijgbaar in flessen van 1 liter, 200 ml en 100ml. Bevat geen allergenen.

Sinds de oudheid heeft de mensheid goudoplossingen gebruikt als levensverlenger en verjongend middel, maar ook als geneesmiddel bij allerlei ziekten. Volgens Europese richtlijnen dienen wij te vermelden dat dit product alleen uitwendig gebruikt mag worden. Volg de instructies op het etiket. Dit is geen voedingssupplement.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies, voor meer informatie zie: https://www.groenlijf.nl/Cookies-AVG