/ Amanprana - Bamboezout + Knoflookpoeder - 100g
/ Kiezen op merk / Amanprana / Amanprana - Bamboezout + Knoflookpoeder - 100g

Amanprana - Bamboezout + Knoflookpoeder - 100g

Zout van Amanprana

Amanprana Bamboezout + Knoflookpoeder 100g
Amanprana Bamboezout + Knoflookpoeder 100g

Productomschrijving

Amanprana Bamboezout + Knoflookpoeder 100g


9x gebrand bamboezout en zwarte knoflookpoeder: een winnend duo
In dit fijne poeder worden 9x gebrand bamboezout en zwarte knoflook gecombineerd. Het is een winnend duo om je lichaam te ondersteunen. 

Van zwarte knoflook is geweten dat het je immuunsysteem ondersteunt. In aanwezigheid van bamboezout wordt de kracht van zwarte knoflook enorm versterkt.


Bamboezout activeert enzymen in het lichaam die een rol spelen bij het verwijderen van afvalstoffen. Daarnaast bevat het actieve sporenelementen en mineralen die helpen om de goede stoffen van look beter op te nemen en te benutten in onze lichaamscellen.

Roer 1 theelepel poeder door een kop warm water en drink als soepje of warme drank.

Het poeder zit in een potje van Miron violetglas om het optimaal te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van het licht. Dit speciale glas blokkeert al het zichtbare licht, met uitzondering van (ultra)violet en infrarood licht, wat bijdraagt tot de houdbaarheid en kwaliteit van het product.

Wat is zwarte knoflook?
Zwarte knoflook is gefermenteerde knoflook (Allium Sativum), ook wel aged garlic, aged garlic extract of black garlic genoemd. In de oudheid werd knoflook gebruikt voor de algemene gezondheid en was het één van de belangrijkste remedies tegen allerlei ziekten. Vandaag zetten trendsetters gefermenteerde of zwarte knoflook in als smaakmaker en verrassende kleurbrenger op het bord. 

Gefermenteerde of zwarte knoflook is krachtiger dan rauwe knoflook en lichter verteerbaar voor het lichaam. Door het fermentatieproces wordt de allicine in rauwe knoflook getransformeerd tot S-allylcysteïne. Hierdoor heeft zwarte knoflook een bijna dubbel zo grote antioxidatieve werking.  

Door de fermentatie heeft het geen knoflookgeur meer en evenmin de scherpe smaak van rauwe knoflook. Zwarte knoflook geeft een zoete, intense smaak aan gerechten.

Waarom is bamboezout veel meer dan zeezout?
Bamboezout (Jukyeom) is een unieke zoutsoort uit Korea. Het werd er 1000 jaar geleden ontwikkeld door monniken als gezondheidsremedie voor de Koreaanse bevolking. Het wordt op traditionele wijze en met de hand gemaakt door middel van verbranding. Door dit proces wordt ongeraffineerd zeezout verrijkt met de mineralen van bamboe en rode berg klei.

Met zijn hoge concentratie aan mineralen is bamboezout veel meer dan een aromatische smaakmaker. Het is een makkelijke en natuurlijke manier om dagelijks extra voedingskracht aan je eten toe te voegen. 

Ingrediënten    
50% 9x gebrand bamboezout°, 50% gefermenteerde zwarte knoflook*°°

* Biologisch
°Zuid-Korea, °°Spanje

VOEDINGSWAARDEN
 

per 100g
Energie kJ 761
Energie kcal 179
Vetten 0,12 g
- waarvan verzadigde vetten 0 g
Koolhydraten 35 g
- waarvan suikers 11 g
Eiwitten 9 g
Zout 50 g

Beoordelingen

Review toevoegen
Amanprana Bamboezout + Knoflookpoeder 100g

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Nog geen beoordelingen

incl. btw
37,99
Prijs per 100 gram
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • 10% korting op omdoos!*
  • 90% van de bestellingen voor 15.00 uur vertrekt dezelfde dag

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product of wil je meer informatie?

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Productomschrijving

Amanprana Bamboezout + Knoflookpoeder 100g


9x gebrand bamboezout en zwarte knoflookpoeder: een winnend duo
In dit fijne poeder worden 9x gebrand bamboezout en zwarte knoflook gecombineerd. Het is een winnend duo om je lichaam te ondersteunen. 

Van zwarte knoflook is geweten dat het je immuunsysteem ondersteunt. In aanwezigheid van bamboezout wordt de kracht van zwarte knoflook enorm versterkt.


Bamboezout activeert enzymen in het lichaam die een rol spelen bij het verwijderen van afvalstoffen. Daarnaast bevat het actieve sporenelementen en mineralen die helpen om de goede stoffen van look beter op te nemen en te benutten in onze lichaamscellen.

Roer 1 theelepel poeder door een kop warm water en drink als soepje of warme drank.

Het poeder zit in een potje van Miron violetglas om het optimaal te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van het licht. Dit speciale glas blokkeert al het zichtbare licht, met uitzondering van (ultra)violet en infrarood licht, wat bijdraagt tot de houdbaarheid en kwaliteit van het product.

Wat is zwarte knoflook?
Zwarte knoflook is gefermenteerde knoflook (Allium Sativum), ook wel aged garlic, aged garlic extract of black garlic genoemd. In de oudheid werd knoflook gebruikt voor de algemene gezondheid en was het één van de belangrijkste remedies tegen allerlei ziekten. Vandaag zetten trendsetters gefermenteerde of zwarte knoflook in als smaakmaker en verrassende kleurbrenger op het bord. 

Gefermenteerde of zwarte knoflook is krachtiger dan rauwe knoflook en lichter verteerbaar voor het lichaam. Door het fermentatieproces wordt de allicine in rauwe knoflook getransformeerd tot S-allylcysteïne. Hierdoor heeft zwarte knoflook een bijna dubbel zo grote antioxidatieve werking.  

Door de fermentatie heeft het geen knoflookgeur meer en evenmin de scherpe smaak van rauwe knoflook. Zwarte knoflook geeft een zoete, intense smaak aan gerechten.

Waarom is bamboezout veel meer dan zeezout?
Bamboezout (Jukyeom) is een unieke zoutsoort uit Korea. Het werd er 1000 jaar geleden ontwikkeld door monniken als gezondheidsremedie voor de Koreaanse bevolking. Het wordt op traditionele wijze en met de hand gemaakt door middel van verbranding. Door dit proces wordt ongeraffineerd zeezout verrijkt met de mineralen van bamboe en rode berg klei.

Met zijn hoge concentratie aan mineralen is bamboezout veel meer dan een aromatische smaakmaker. Het is een makkelijke en natuurlijke manier om dagelijks extra voedingskracht aan je eten toe te voegen. 

Ingrediënten    
50% 9x gebrand bamboezout°, 50% gefermenteerde zwarte knoflook*°°

* Biologisch
°Zuid-Korea, °°Spanje

VOEDINGSWAARDEN
 

per 100g
Energie kJ 761
Energie kcal 179
Vetten 0,12 g
- waarvan verzadigde vetten 0 g
Koolhydraten 35 g
- waarvan suikers 11 g
Eiwitten 9 g
Zout 50 g

Beoordelingen

Review toevoegen
Amanprana Bamboezout + Knoflookpoeder 100g

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Nog geen beoordelingen

Gratis verzending vanaf €49,-
10% korting op omdoos!*
90% van de bestellingen voor 15.00 uur vertrekt dezelfde dag