Zwarte Citroenschijfjes van Amanprana
Amanprana Zwarte Citroenschijfjes 40 gram
Volgens eigen recept droogt Amanprana citroenen. Gedroogde zwarte citroen wordt veelvuldig gebruikt in de Midden-Oosterse keuken. Chef en auteur Ottolenghi is grote fan van deze intens frisse en zoete smaak (klik hier voor Ottolenghi inspiratie).
Gedroogde citroen geeft karakter aan stoofschotels, soepen, marinades en tajines. Verkrijgbaar in schijfjes en in poedervorm.
Waarom kies je voor de gedroogde citroen van Amanprana?
100% biologisch
100% natuurlijk
Verpakt in glas met biologisch afbreekbaar etiket
Geeft karakter aan gerechten
Hoe gebruik je gedroogde citroen?
Gebruik de citroen poeder als specerij om extra karakter toe te voegen aan stoofschotels, soepen, marinades en tajines.
Laat de gedroogde citroenschijfjes meekoken in het kookwater voor stoofschotels, bouillon of bij je rijst voor een frisse en zoete smaak.
Ingredienten
langzaam gedroogde citroen*
*=BIO
Nog geen beoordelingen
Heb je een vraag over dit product of wil je meer informatie?
Stel ons uw vraag
Amanprana Zwarte Citroenschijfjes 40 gram
Volgens eigen recept droogt Amanprana citroenen. Gedroogde zwarte citroen wordt veelvuldig gebruikt in de Midden-Oosterse keuken. Chef en auteur Ottolenghi is grote fan van deze intens frisse en zoete smaak (klik hier voor Ottolenghi inspiratie).
Gedroogde citroen geeft karakter aan stoofschotels, soepen, marinades en tajines. Verkrijgbaar in schijfjes en in poedervorm.
Waarom kies je voor de gedroogde citroen van Amanprana?
100% biologisch
100% natuurlijk
Verpakt in glas met biologisch afbreekbaar etiket
Geeft karakter aan gerechten
Hoe gebruik je gedroogde citroen?
Gebruik de citroen poeder als specerij om extra karakter toe te voegen aan stoofschotels, soepen, marinades en tajines.
Laat de gedroogde citroenschijfjes meekoken in het kookwater voor stoofschotels, bouillon of bij je rijst voor een frisse en zoete smaak.
Ingredienten
langzaam gedroogde citroen*
*=BIO
Nog geen beoordelingen