Prebiotische vezels
Mattisson Carobe Poeder
Wat is Carobe poeder?
Biologisch Carobe poeder is afkomstig uit de peulvruchten van de Carobe boom, ook wel de “Johannesbroodboom” genoemd. Carobe heeft een zoete smaak en wordt daarom vaak als natuurlijke zoekmaker gebruikt. De smaak van Carobe is karamelachtig en zoeter dan cacao. Carobe wordt ook vaak als vervanging van of in combinatie met cacao gebruikt.
Wat is het verschil tussen Carobe & Cacao?
Carobe poeder bevat een grotere hoeveelheid suikers dan Cacao poeder en is daardoor een stuk zoeter. In bakgerechten heb je er vaak minder van nodig dan van Cacao door deze zoete smaak. Maar Carobe poeder bevat weer minder vetten dan Cacao poeder. Daarnaast is Carobe poeder goedkoper dan Cacao poeder.
Gebruik en bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren. Wordt vaak als zoet maker gebruikt.
Ingredienten
Voedingswaarde per 100 g
Producent:
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
Nog geen beoordelingen
Heb je een vraag over dit product of wil je meer informatie?
Stel ons uw vraag
Mattisson Carobe Poeder
Wat is Carobe poeder?
Biologisch Carobe poeder is afkomstig uit de peulvruchten van de Carobe boom, ook wel de “Johannesbroodboom” genoemd. Carobe heeft een zoete smaak en wordt daarom vaak als natuurlijke zoekmaker gebruikt. De smaak van Carobe is karamelachtig en zoeter dan cacao. Carobe wordt ook vaak als vervanging van of in combinatie met cacao gebruikt.
Wat is het verschil tussen Carobe & Cacao?
Carobe poeder bevat een grotere hoeveelheid suikers dan Cacao poeder en is daardoor een stuk zoeter. In bakgerechten heb je er vaak minder van nodig dan van Cacao door deze zoete smaak. Maar Carobe poeder bevat weer minder vetten dan Cacao poeder. Daarnaast is Carobe poeder goedkoper dan Cacao poeder.
Gebruik en bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren. Wordt vaak als zoet maker gebruikt.
Ingredienten
Voedingswaarde per 100 g
Producent:
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
Nog geen beoordelingen