Mattisson Arenga Palm Suiker
Wat is Arenga Palmsuiker?
Arenga Palmsuiker wordt van origine gewonnen uit het zuivere sap van de arenga- en dadelpalm. Bovenin, op de plek waar de palmboom bloeit, wordt een inkeping gemaakt waaruit dan langzaam sap komt gesijpeld. In de Thaise en Javaanse keuken is palmsuiker een veel gebruikt ingrediënt. Het geoogste pure sap wordt op een traditionele manier langzaam ingedampt tot palmsuiker. Arenga Palmsuiker is een 100% natuurlijk zoetmiddel van biologische kwaliteit. Onze Arenga Palmsuiker komt uit Azië.
Gebruik en bewaren
Mattisson Arenga Palm Suiker Bio is een ideale vervanger van riet-, bietsuiker of andere zoetmiddelen. Geeft een heerlijke zoete smaak aan smoothies, yoghurt, tussendoortjes, dranken, ijs en andere (na)gerechten.
ingrediënten
100% Palmsuiker.
voedingswaarde per 100 g
- energie 1641 kJ / 392 kcal
- vet 0.3 g
- vet waarvan verzadigd 0.2 g
- koolhydraten 93 g
- waarvan suikers 89 g
- eiwitten 2.5 g
- zout 0.14 g
Land van herkomst
Azië
Fabrikant:
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein