/ Biologische Rauwe Cacaobonen - 450g - Mattisson
/ Voeding & Dranken / Bak Producten / Bakmiddelen / Biologische Rauwe Cacaobonen - 450g - Mattisson

Biologische Rauwe Cacaobonen - 450g - Mattisson

Cacao

Biologische Rauwe Cacaobonen - 450g - Mattisson
Biologische Rauwe Cacaobonen - 450g - Mattisson

Productomschrijving

Biologische Rauwe Cacaobonen - 450g - Mattisson
 

 

Biologische Cacaobonen 

Onze biologische cacaobonen komen uit Peru en zijn ongebrand. Door de schil van de cacaobonen te breken komt deze los en komen de cacao nibs vrij. Deze zijn onder andere te gebruiken in shakes en voor het maken van bonbons, repen en cakes.

 

Land van herkomst
Zuid-Amerika


Gebruik en bewaren

De cacaobonen voor gebruik breken. Door erin te knijpen of de punt van een klein mesje erin te zetten komt de schil los, deze is niet voor consumptie geschikt, de binnenkant de zogenaamde cacaonibs wel. Deze zijn te gebruiken in shakes, smoothie en voor het maken van bonbons cake etc. Koel, droog en gesloten bewaren.


Ingrediënten    
100% Cacao bonen biologisch

voedingswaarde per    100 g

  • energie    2392 kJ / 578 kcal
  • vet    50.3 g
  • vet waarvan verzadigd    34.2 g
  • enkelvoudig onverzadigd vet    14.4 g
  • meervoudig onverzadigd vet    1.7 g
  • koolhydraten    18.2 g
  • waarvan suikers    1 g
  • eiwitten    13 g
  • vezels    13.4 g
  • zout    0.06 g

 

Producent:
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Beoordelingen

Review toevoegen
Biologische Rauwe Cacaobonen - 450g - Mattisson

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Nog geen beoordelingen

incl. btw
10,95
Prijs per 450g
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • 10% korting op omdoos!*
  • 90% van de bestellingen voor 15.00 uur vertrekt dezelfde dag

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product of wil je meer informatie?

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Productomschrijving

Biologische Rauwe Cacaobonen - 450g - Mattisson
 

 

Biologische Cacaobonen 

Onze biologische cacaobonen komen uit Peru en zijn ongebrand. Door de schil van de cacaobonen te breken komt deze los en komen de cacao nibs vrij. Deze zijn onder andere te gebruiken in shakes en voor het maken van bonbons, repen en cakes.

 

Land van herkomst
Zuid-Amerika


Gebruik en bewaren

De cacaobonen voor gebruik breken. Door erin te knijpen of de punt van een klein mesje erin te zetten komt de schil los, deze is niet voor consumptie geschikt, de binnenkant de zogenaamde cacaonibs wel. Deze zijn te gebruiken in shakes, smoothie en voor het maken van bonbons cake etc. Koel, droog en gesloten bewaren.


Ingrediënten    
100% Cacao bonen biologisch

voedingswaarde per    100 g

  • energie    2392 kJ / 578 kcal
  • vet    50.3 g
  • vet waarvan verzadigd    34.2 g
  • enkelvoudig onverzadigd vet    14.4 g
  • meervoudig onverzadigd vet    1.7 g
  • koolhydraten    18.2 g
  • waarvan suikers    1 g
  • eiwitten    13 g
  • vezels    13.4 g
  • zout    0.06 g

 

Producent:
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Beoordelingen

Review toevoegen
Biologische Rauwe Cacaobonen - 450g - Mattisson

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Nog geen beoordelingen

Gratis verzending vanaf €49,-
10% korting op omdoos!*
90% van de bestellingen voor 15.00 uur vertrekt dezelfde dag