/ Olijfolie Koudgeperst Extra Virgin
/ Persoonlijke Verzorging / Basis Oliën / Olijfolie Koudgeperst Extra Virgin

Olijfolie Koudgeperst Extra Virgin

koudgeperste olie van de beste kwaliteit!

Productomschrijving

Koudgeperste Olijf Olie 

Olijfolie is goudgeel tot groengeel en smaakt typisch naar olijven. Het is waarschijnlijk de bekendste olie en is onderworpen aan zijn eigen kwaliteitscriteria, waarbij extra vierge de eerste kwaliteitsklasse is. Olijfolie bevat voornamelijk oliezuur, maar ook palmitinezuur, palmitoleïnezuur en linolzuur.


Toepassing voedsel
Olijfolie is de meest populaire bakolie en wordt aangeboden in een overvloed aan variëteiten en kwaliteiten. De smaken variëren van licht tot intens fruitig en bieden een verscheidenheid aan toepassingen. De extra vierge hoogwaardige olie wordt gebruikt voor salades, dipsauzen, pesto, fruitdesserts, marineren en het afronden van gekookte gerechten. Koudgeperste Olijfolie is ook geschikt om te koken en te braden, maar mag niet oververhit raken.

Omschrijving

Kenmerken Olijf Olie:

  • voor culinair gebruik
  • eerste koude persing
  • deel van de plant geëxtraheerd: vruchtvlees en pit
  • INCI: Olea europaea
  • kwaliteit 100% puur en natuurlijk, extra vierge, eerste koude persing, zonder enige chemische behandeling
  • Palmitinezuur: 7,5-20 %
  • Oliezuur: 56-85%
  • Linolzuur: 3,5-20 %

Beoordelingen

Review toevoegen
Olijfolie Koudgeperst Extra Virgin

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Nog geen beoordelingen

incl. btw
6,89
Prijs per stuk
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • 10% korting op omdoos!*
  • 90% van de bestellingen voor 15.00 uur vertrekt dezelfde dag

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product of wil je meer informatie?

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Productomschrijving

Koudgeperste Olijf Olie 

Olijfolie is goudgeel tot groengeel en smaakt typisch naar olijven. Het is waarschijnlijk de bekendste olie en is onderworpen aan zijn eigen kwaliteitscriteria, waarbij extra vierge de eerste kwaliteitsklasse is. Olijfolie bevat voornamelijk oliezuur, maar ook palmitinezuur, palmitoleïnezuur en linolzuur.


Toepassing voedsel
Olijfolie is de meest populaire bakolie en wordt aangeboden in een overvloed aan variëteiten en kwaliteiten. De smaken variëren van licht tot intens fruitig en bieden een verscheidenheid aan toepassingen. De extra vierge hoogwaardige olie wordt gebruikt voor salades, dipsauzen, pesto, fruitdesserts, marineren en het afronden van gekookte gerechten. Koudgeperste Olijfolie is ook geschikt om te koken en te braden, maar mag niet oververhit raken.

Omschrijving

Kenmerken Olijf Olie:

  • voor culinair gebruik
  • eerste koude persing
  • deel van de plant geëxtraheerd: vruchtvlees en pit
  • INCI: Olea europaea
  • kwaliteit 100% puur en natuurlijk, extra vierge, eerste koude persing, zonder enige chemische behandeling
  • Palmitinezuur: 7,5-20 %
  • Oliezuur: 56-85%
  • Linolzuur: 3,5-20 %

Beoordelingen

Review toevoegen
Olijfolie Koudgeperst Extra Virgin

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Nog geen beoordelingen

Gratis verzending vanaf €49,-
10% korting op omdoos!*
90% van de bestellingen voor 15.00 uur vertrekt dezelfde dag