10% korting op omdoos
TerraSana Shoyu Japanse Sojasaus
10% korting op een omdoos: klik op "staffelprijzen" om te zien hoeveel verpakkingen deze omdoos betreft en wat uw korting bedraagt. Het systeem rekent automatisch de laagste prijs uit! Netjes geleverd aan huis of gezellig kopen in een van onze winkels.
Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generatieslang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 18 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoedels, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.Gebruik als tafelsaus en als smaakmaker voor sushi, soepen, sauzen, groente-, vlees- en visgerechten.
Kwalficatie:
EU-BIO / EKO
Ingrediënten
water,SOJAbonen*,TARWE*,zeezout,koji-ferment (* = van biologische landbouw)
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Allergenen informatie (receptuurvrij = kan sporen bevatten):
Glutenbevattende granen Aanwezig
Schaaldieren Receptuurvrij
Eieren Receptuurvrij
Vis Receptuurvrij
Pinda Receptuurvrij
Soja Aanwezig
Melk Receptuurvrij
Noten Receptuurvrij
Selderij Receptuurvrij
Mosterd Receptuurvrij
Sesamzaad Receptuurvrij
Zwaveldioxide en sulfieten Receptuurvrij
Lupine Receptuurvrij
Weekdieren Receptuurvrij
Gezllig online biologisch boodschappen doen ...bij Groenlijf !
Nog geen beoordelingen
Heb je een vraag over dit product of wil je meer informatie?
Stel ons uw vraag
TerraSana Shoyu Japanse Sojasaus
10% korting op een omdoos: klik op "staffelprijzen" om te zien hoeveel verpakkingen deze omdoos betreft en wat uw korting bedraagt. Het systeem rekent automatisch de laagste prijs uit! Netjes geleverd aan huis of gezellig kopen in een van onze winkels.
Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generatieslang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 18 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoedels, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.Gebruik als tafelsaus en als smaakmaker voor sushi, soepen, sauzen, groente-, vlees- en visgerechten.
Kwalficatie:
EU-BIO / EKO
Ingrediënten
water,SOJAbonen*,TARWE*,zeezout,koji-ferment (* = van biologische landbouw)
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Allergenen informatie (receptuurvrij = kan sporen bevatten):
Glutenbevattende granen Aanwezig
Schaaldieren Receptuurvrij
Eieren Receptuurvrij
Vis Receptuurvrij
Pinda Receptuurvrij
Soja Aanwezig
Melk Receptuurvrij
Noten Receptuurvrij
Selderij Receptuurvrij
Mosterd Receptuurvrij
Sesamzaad Receptuurvrij
Zwaveldioxide en sulfieten Receptuurvrij
Lupine Receptuurvrij
Weekdieren Receptuurvrij
Gezllig online biologisch boodschappen doen ...bij Groenlijf !
Nog geen beoordelingen