Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
EAN
: 8713576270181
Stel ons uw vraag
Kombu wordt geoogst op het noordelijk eiland van Japan: door het koude klimaat is dit dé plek voor het oogsten van goede kombu. De kombu wordt met de hand geoogst: de kombu wordt om een lange paal gewikkeld en zo uit de zee gehaald en iIn de zon gedroogd zodat de umami smaak optimaal behouden blijft. De Kombu bevat veel jodium: het meest van alle zeewieren, geeft basisingredienten extra (unami) smaak en is een onmisbaar ingredient om dashi (Japanse basisbouillon) mee te maken. Kombu is lekker om met (sushi)rijst of peulvruchten mee te koken voor extra smaak, lekker om heel fijn te snijden en met groenten mee te picklen, koken of roerbakken en lekker om samen met shiitake dashi (Japanse bouillon) van te maken.
Sorteren op:
Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.
Het is niet mogelijk om een review met 0 sterren te plaatsen *
Geen reviews gevonden.
Één of meerdere velden zijn verkeerd ingevuld.
Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.
We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.